Zobraziť fotky
Cena pobytu 32,00

Apartmány Amarin

Chorvátsko, Istria, Rovinj
Pobytové zájazdy, Pre rodiny s deťmi
3 nocí

Popis pobytu

Poloha:
oblíbené středisko s bungalovy a apartmány, vzdálené cca 4 km severně od Rovinje.

Vybavenie a služby:
restaurace, pivnice, grill, pizzerie, rychlé občerstvení, aperitiv bar, směnárna, market, pekárna, sejf, TV místnost, taneční terasa, bar na pláži a u bazénu.

Ubytovanie:
klimatizované apartmány typ Apt. 2+2 ST - velikost cca 33 m2 - jedna 2lůžková ložnice, denní místnost se 2 lůžky (rozkládací gauč), apartmány typ Apt. 2+2 PREMIUM - velikost cca 54 m2 - jedna 2lůžková ložnice, denní místnost se 2 lůžky (rozkládací gauč vhodný pro 2 děti do 12 let nebo 1 dosp. osobu), dvoupodlažní apartmány typ Apt. 4(+2) PREMIUM - velikost cca 70 m2 - v patře dvě 2lůžkové ložnice, sprcha a WC, v přízemí denní místnost se 2 lůžky (rozkládací gauč vhodný pro 2 děti do 12 let nebo 1 dosp. osobu), WC, lodžie se zahradou, vždy vybavený kuchyň. kout (mikrovlnná trouba, kávovar, lednička, apartmány PREMIUM mají myčku), sprcha a WC, SAT TV, telefon, sejf, WI-FI ZDARMA, fén, terasa.
Na vyžádání je možno zajistit bezbariérové ubytování v APT 2+2 ST a  APT 2+2 PREMIUM. 

Stravovanie:
vlastní. Možnost dokoupení polopenze formou bufetu na místě.

Pláž:
přírodní kamenitá, oblázková, cca 150 m, sprchy na pláži.


Šport a zábava:
venkovní bazén s mořskou vodou, dětský bazén, aerobic, animace, tenisové kurty, stolní tenis, hřiště pro míčové hry, dětské hřiště, vodní sporty, pronájem kol, tenisová škola, kurzy windsurfingu.

Doplňujúce informácie:
Lehátka na pláži a u bazénu za poplatek. Sleva za včasný nákup je vázaná na jméno účastníka. Při změně účastníka bude sleva za včasný nákup odebrána.

Voliteľné doplatky:
MOŽNOST DOKOUPENÍ: cestovního pojištění včetně pojištění storna zájezdu. Na vyžádání: dětská postýlka (ZDARMA), pes (10 EUR/den, mimo apartmány Premium) - platba na místě.

Poznámka:
Sleva za včasný nákup je vázaná na jméno účastníka. Při změně účastníka bude sleva za včasný nákup odebrána.

Cena zahŕňa:
ubytování na vybraný počet nocí, spotřebu vody a energie, používání kuchyňského vybavení, výměnu ložního prádla 1x týdně, závěrečný úklid, pobytovou taxu.

Prečo práve sem:
Prohlédněte si video o