Zobraziť fotky
Cena pobytu 216,33

Jelsa, Rezort Fontana

Chorvátsko, Hvar, Jelsa
Pobytové zájazdy, Potápanie, Pre rodiny s deťmi
7 nocí

Popis pobytu

Poloha:
umiestnený v miernom svahu obklopený borovicovým hájom a oleandrami, asi 10 min. chôdze od centra malebného mestečka Jelsa.

Popis a vybavenie:
komplex tvoria hotelové pavilóny s izbami a apartmány. K dispozícii je centrálna recepcia s trezormi, reštaurácia v hlavnej budove, bezplatné WiFi, dva bazény s morskou vodou, z toho jeden detský, bar pri bazéne, fitness, detský klub, parkovisko.

Ubytovanie:
Apartmány sú dvoch kategórií – Comfort**, a De Luxe****.

Typy apt.:

Comfort: S2+1 štúdio pre 2 – 3 osoby, 2-lôžková spálňa, prístelka, kuchynský kút, sprcha, WC, TV-SAT, ventilátor, balkón/terasa (väčšinou na morskú stranu);

A2+2 pre 4 osoby, 2-lôžková spálňa, obývacia miestnosť s rozkladacím gaučom pre 2 osoby, kuchynský kút, sprcha, WC, TV-SAT, ventilátor, balkón/terasa (väčšinou na morskú stranu);

A4+2 pre 4 – 6 osôb (rozložené na dvoch podlažiach), dve 2-lôžkové spálne, obývacia miestnosť s rozkladacím gaučom pre 2 osoby, kuchynský kút, sprcha, 2x WC, TV-SAT, ventilátor, balkón/terasa (väčšinou na morskú stranu). Typy apt.

De Luxe: S2 štúdio, A2+2, A4+2, sú rovnaké ako Comfort, ale sú zrenovované, klimatizované, luxusne zariadené, vybavené mikrovlnkou, automatom na kávu, umývačkou riadu (okrem štúdií), priestrannou loggiou so záhradným nábytkom.

Stravovanie:
individuálne; možno doobjednať raňajky formou bufetových stolov v období 01.6. – 21.09. (za príplatok).


Pláž:
vzdialená 50 – 100 m, štrková a kamenistá s upravenými plochami na slnenie.

Šport a zábava:
tenisové kurty, plážové a vodné športy, požičovňa vodných lyží, skútrov, člnov, vodných bicyklov, ihriská pre loptové hry, stolný tenis, aerobic, aquagym, animačné programy pre dospelých i pre deti (júl – august), škola potápania, fakultatívne lodné výlety na ostrovy Brač, Vis, Korčula.

V cene:
7x ubytovanie • spotreba vody a energií • posteľná bielizeň • záverečné upratovanie • klimatizácia v apt. kateg. DeLuxe • využívanie bazéna • animačné programy (júl - august) • parkovanie  

Povinné príplatky:
pobyt. poplatok 18 €, dieťa 12-18 r. 9 €

Možné príplatky (platba v CK):
iba v období 01.6.-21.9.: raňajky 105 €/os., deti 3-12 r. 55 € • večere 175 €/os., deti 3-12 r. 88 €

Možné príplatky (platba na mieste):
detská postieľka 35 € • pes 56 €

Poznámky:
možné nástupné dni – ľubovoľný deň, minim. pobyt 4 nocí v období 15.6.-06.9., inokedy 3 noci • apartmány Comfort sú v prevádzke od 27.4. do 21.9.  

Zľava za skorý nákup:
neposkytuje sa z cien stravy