Zobraziť fotky
Cena pobytu 2 297,00

Montenegro Beach Resort

Čierna Hora, Budva, Bečiči
Pobytové zájazdy, Pre rodiny s deťmi
21 nocí

Popis pobytu

Poloha:
Montenegro Beach Resort sa nachádza v stredisku Bečici - malebnej zátoke s čistou vodou, obklopenej ihličnatým lesom a nádhernými horami. Prímorská promenáda ho spája so starým mestom Budva. Dostanete sa tam príjemnou prechádzkou po promenáde, ktorú lemuje množstvo obchodov, kaviarní, barov a reštaurácií, ponúkajúcich výbornú tunajšiu kuchyňu. Reštaurácie a nočné kluby sú vzdialené len 2 km. Súkromná pláž je vybavená ležadlami a slnečníkmi.

Vybavenie:
172 izieb, 4 poschodia (2 výťahy), vstupná hala s recepciou, klimatizované spoločenské priestory, hlavná reštaurácia, a la carte reštaurácia Galija Beer Garden (gril a BBQ) a Mika Caffe (torty, zákusky a desiaty), 3 bary (aperitív bar , samoobslužný vnútorný bar, bar pri bazéne), kongresové priestory, vonkajší bazén (uteráky na zapožičanie zdarma), lehátka a slnečníky pri bazéne zdarma, bankomat, parkovanie


Deti:
Detský klub a animácie, detské ihrisko, detský bazén (vnútorný aj vonkajší), detská postieľka zdarma (na vyžiadanie), detské menu a stoličky v reštaurácii, stráženie deti (za poplatok).


Wellness:
Zadarmo : 2 sauny, vyhrievaný vnútorný bazén, vírivka, turecký kúpeľ, odpočiváreň.
Za poplatok : masáže a kozmetické procedúry.

Izby:
Dvojlôžková izba: cca 22 m2, kúpeľňa so sprchou/WC (sušič vlasov), Wi-Fi, klimatizácia, TV/sat., telefón (za poplatok), minibar(za poplatok), trezor,francúzsky balkón.
Dvojlôžková izba Superior, Sea Side - morská strana :   rozkladacia pohovka

Stravovanie:
Pobyt je s raňajkami formou bufetu.
za príplatok:
Polpenzia: raňajky a večera formou bufetu 
Plná penzia: raňajky, obedy  a večere formou bufetu
Plná penzia Plus: raňajky formou bufetu, obedy a večere, nealkoholické a alkoholické nápoje k dispozícii v bufetovej reštaurácii s jedlom.
All inclusive

Pláž:
Piesočná privátna pláž (len pre hostí hotela) priamo pri hoteli, lehátka a slnečníky zdarma, uteráky na zapožičanie zadarmo (pri bazéne).

Športová ponuka:
Zadarmo: posilňovňa, v rámci hotelových animácií ranné cvičenie, aerobik, aqua aerobik, plážový volejbal, a ďalšie.
Za poplatok: vodné športy na pláži.

Zábava:
Večerné aj denné animácie pre deti a dospelých (1x týždenne živá hudba alebo profesionálne predstavenia).
V blízkosti hotela AQUAPARK - cca 250 m vo vedľajšom hoteli Mediteran (za poplatok).

Karty:
VISA, EC/MC, AMEX, Diners Club.

Zvláštnosti:
V cene nie je zahrnutá pobytová taxa, ktorá je stanovená zákonom a platí sa na recepcii (cca 1,5 EUR/deň/dospelá osoba, cca 1,00 EUR/deň/deti 12 -17 rokov, deti do 11,99 cca 0,50 EUR/deň).


Upozornenie:
V cene nie je zahrnutá pobytová taxa, ktorá je stanovená zákonom a platí sa na recepcii (cca 1,5 EUR/deň/dospelá osoba, cca 1,00 EUR/deň/deti 12 -17 rokov, deti do 11,99 cca 0,50 EUR/deň).

Web:
http://www.montenegrostars.com/index.php/en/

Internet:
Zadarmo: WiFi v celom areáli hotela.

Poznámka:
Oficiálna trieda: ****
Rozsah a kvalita vyššie uvedených služieb a aktivít môže byť ovplyvnená zavedením prípadných hygienických či protiepidemických opatrení v danej destinácii.