Zobraziť fotky
Cena pobytu 638,00

Magic Beach

Egypt, Hurghada
Pobytové zájazdy, Potápanie, Pre rodiny s deťmi
7 nocí

Popis pobytu

Rodinný hotel Vás očarí nielen milým personálom a pohostinnosťou, ale aj nádherným panoramatickým výhľadom na more. Určite oceníte aj dostupnosť do centra Hurghady za nákupmi, či zábavou. Ocenia ho najmä menej nároční klienti.

Poloha:
Hotel Magic Beach sa nachádza priamo na pobreží Červeného mora v obľúbenom a vyhľadávanom letovisku Hurghada. Najbližšie nákupné možnosti sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti hotela. Množstvo reštaurácií, barov a kaviarní môžete navštíviť priamo v staršom centre Hurghady, Dahar, ktoré je od hotela vzdialené 2 km, bez problémov dostupné taxikom. Od medzinárodného letiska v Hurghade je hotel vzdialený 15 km.

Vybavenie:
5- poschodová budova, 122 izieb, 2 výťahy, recepcia, reštaurácia, 2 bary, vonkajší bazén s oddelenou časťou pre deti, ležadlá a slnečníky pri bazéne zadarmo, stolný futbal, aerobik. Za poplatok: masáže, WiFi, obchody, práčovňa, doktor.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 prísteľky (24 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 13 r., rodinné izby (1 miestnosť, max. 2+2), suity (max. 2+2), klimatizácia, sušič na vlasy, kúpelňa, sprcha/ vaňa, TV, set na kávu a čaj, trezor, balkón/terasa. Za poplatok: WiFi, minibar.

Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 07:00 - 10:00, obedy 13:00 - 14:00, večere 18:00 - 21:00, snack 15:00 - 17:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje 11:00 - 23:00. Za poplatok: importované nápoje. Podrobnejší rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:
Hotel je situovaný priamo na piesočnatej pláži s veľmi pozvoľným vstupom do mora. Pláž je vhodná aj pre neplavcov.  V blízkosti sa nachádza aj koralový útes, takže hotel je vhodný aj pre nadšencov šnorchlovania. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky, matrace, osušky a plážový bar sú hosťom k dispozícii zadarmo. Ponuka vodných športov je spoplatnená.