Zobraziť fotky
Cena pobytu 919,00

The Grand Resort (Red Sea Hotel)

Egypt, Hurghada
Pobytové zájazdy, Potápanie, Pre rodiny s deťmi
4 nocí

Popis pobytu

Popis hotela:
Neskorý check out
Skorý check in
Priamy transfer z letiska (cca 15 min.)
Bezplatné WIFI pripojenie v lobby
Slovensky/česky hovoriaci delegát
Nemecky a anglicky hovoriaci personál

Poloha:
Centrum Hurghady sa nachádza asi 10 km, kam sa dostanete bezplatným hotelovým transferom. Od širokej pláže a sesterského hotela Grand Hotel ho oddeľuje ulica s obchodmi Grand Mall. Grand Mall poskytuje široké možnosti nákupov, kaviarní, reštaurácií a barov.

Popis:
Hotel postavený v maurskom štýle má 828 izieb. V hoteli Vás privíta vkusne zariadená vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, lobby bar, 3 hlavné reštaurácie, rôzne a la carte reštaurácie a bary. V zimnom období je vyhrievaný 1 bazén pre dospelých a 1 bazén pre deti. V hotely sa nenachádzajú izby vhodné pre hendikepovaných.

Ubytovanie:
Všetky izby sú vybavené kúpeľňou, WC, klimatizáciou (sezónne), telefónom, TV, chladničkou, trezorom, fénom a balkónom alebo terasou.
- štandardné izby: nachádzajú sa v zadnej časti hotela a majú výhľad na ulicu
- deluxe izby: majú výhľad na bazén
- rodinné izby: majú rovnaké vybavenie, ale majú dve spálne
- grand suite: majú spálňu a obývaciu izbu
- junior suite: sú väčšie, majú výhľad do záhrady alebo na bazén a majú navyše obývacie sedenie

Stravovanie: All inclusive
Raňajky, obedy a večere sa podávajú formou bufetu v hlavných reštauráciách, zatiaľ čo občerstvenie ako káva, čaj a koláče sa podávajú v bare pri bazéne. Miestne (lokálne) nealkoholické nápoje 24 hodín denne a alkoholické nápoje od 10:00 – 24 hod. Nosenie AIl inclusive náramkov je povinné. Podrobný rozpis All inclusive služieb obdržia klienti na recepcii hotela pri ubytovaní.


Pláž:
Dlhá a čistá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora leží 150 m od hotela. Ležadlá, matrace, slnečníky a plážové osušky sú k dispozícii zdarma.


Šport a zábava:
Denné a večerné animačné programy, niekedy živá hudba a večerné show v Grand Mall amfiteátri. Volejbal, stolný tenis, aerobik, iné športové aktivity.
Za poplatok: biliard, 2 tenisové kurty, fitness centrum a sauna (v Grand hoteli), masáže, jacuzzi (v Grand hoteli), transfer do potápačského centra, vodné športy na pláži.

Maxi detský klub je otvorený medzi 10:00 a 17:00 hod (otváracie hodiny sa môžu meniť sezónne). Program je variabilný a prispôsobuje sa potrebám a záujmom detí od 4 do 12 rokov. Nemecky hovoriaci tím animátorov pripravuje plán aktivít, prispôsobený všetkým vekovým kategóriám 6 dní v týždni. 

Baby Service je služba pre tých najmenších hotelových hostí, poskytovaná vo všetkých hoteloch zo siete RED SEA HOTELS, v spolupráci s Maxi detskými klubmi. CK má k dispozícii vo svojich hoteloch rôzne potreby a pomôcky k zapožičaniu, resp. k poskytnutiu za poplatok/kauciu (cca. 10-20 €). Detské postieľky, sieťky proti hmyzu, ohrievače detských fliaš, varné kanvice, podložky na prebaľovanie, zapožičanie kočíka, plážové hračky.